+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Pod Zvičinou Recenze

Hodnocení hotelu

84%
Velmi dobré

dle 47 recenzí

  • Personál

    89%
  • Čistota

    87%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    74%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 7.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
36 %
  • Tak snad jen dobrý pivo Svijany a část večeře

  • Televize nic, postele rozvrzaný, snídaně skoro nic no prostě nikdy více

Personál
4
Služby
2
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

rodina s malými dětmi, 26.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
40 %
  • Hotel je situovaný v krásném prostředí. Uprostřed lesů, možnost koupání přímo u hotelu. Mini ZOO je úžasné pro děti.

  • Interier hotelu je poměrně starý. Podlahy v pokojích vržou.

Personál
4
Služby
5
Čistota
4
Komfort
3
Cena/kvalita
4

Anonym

rodina se staršími dětmi, 17.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Krásné okolí a poloha hotelu

  • Starší hotel, podlaha neskutečně vrzala, slyšeli jsme vrzání i když někdo chodil v sousedním pokoji...a to byla noc...takže jsme se moc nevyspali :) Snídaně hoooodně slabá, to samé restaurace celkově...

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 30.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Katarina

rodina s malými dětmi, 7.7.2012

Afghánistán

  • Celkové hodnocení
64 %
  • líbílo se nám moc, jen y to chtělo v takových vedrech lednici na pokoji protožemáme malé dítě.třeba na mlíko jogurty atd

Personál
10
Služby
8
Čistota
5
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Anonym

jednotlivec, 5.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
67 %
  • obsluha dobrá , pořádek na pokojích i v prostorách hotelu , dobré jídlo .

  • Bály jsme se pohnout na postelích , že pod námi prasknou .Vůbec nemáme ani jeden z nás kila navíc .Dále ptačí trus na venkovních parapetech .

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 10.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • velmi pěkné okolí hotelu, dá se dělat hodně aktivit, příjemná paní majitelka,kterou je neustále vidět,ochotná a milá

  • na internetu slibují regionální dobroty, jako kyselo atd. ale není to pravda, jídelní lístek velmi průměrný a výsledek na talíři také, na pokoji všechno vrzalo od postelí po podlahu,

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Helena

dospělý pár, 27.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Špatná kuchyně, žádná nabídka "hotovek", to co jsme dostali nestálo nic. tak tenký řízek svět neviděl...

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Lubomir

dospělý pár, 5.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • bylo zde volno a tudíž i klid

  • trochu se zde zastavil čas ... což může být pro někoho klad.

Personál
7
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Paní

rodina se staršími dětmi, 31.7.2012

Afghánistán

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Ubytování má velmi dobrou úroveň.

  • Samo ubytování má velmi dobrou úroveň, problém je ovšem ve stravě a v místní restauraci. Za uvedenou cenu by měla snídaně nabízet alespoň nějakou zeleninu /nenabízí žádnou/ či větší nabídku teplého pultu, a také ovocný džus, ne jeho velmi nekvalitní náhražku. V hotelovém restaurantu, kde jsme byli na večeři, dále nabízejí těstoviny bolognese, které s bolognese nemají nic společného, a dokonce jsou servírovány s oblohou /!/. Obsluha v restauraci pomalá a neochotná, schopnost načepovat pivo řádným způsobem mizerná.

Personál
5
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Peter Neuber

rodina s malými dětmi, 22.5.2016

Deutsch

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Radomír

dospělý pár, 9.7.2016

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 30.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 27.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Pavel

jednotlivec, 12.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • milá obsluha, krásné místo s výhledem, prostorný pokoj, pěkná vnitřní dětská herna

  • to místo potřebuje větší rekonstrukci, spousta věcí je opravená tak napůl. kuchyně je hodně slabá, vaří jak v devadesátkách, člověk se nají, nemá hlad, ale to je tak všechno.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Zuzana Stýblová

dospělý pár, 13.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Příjemné domácí prostředí a hezké okolí.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 8.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 24.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • rychlost obsluhy

  • zápach z kuchyně je i na pokojích

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jiří Teplý

dospělý pár, 1.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Velmi příjemný a ochotný personál,příznivý poměr cena/výkon. Krásná přírodní scenérie.

  • Poněkud zastaralé interiéry,které se však dle slov personálu postupně vylepšují.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 16.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8